Site Logotype
Haar

Volle wenkbrauwen met HennaBrows

Wenkbrauwen zijn grondlegger in de mimiek van een gezicht. Als ze teveel geëpileerd zijn of geen juiste vorm, kan dit een verkeerde expressie geven, zoals boos of verbaasd. Bij jarenlang te veel epileren, kan het zijn dat de haren niet meer terug groeien en er kale plekken ontstaan. Hennabrows is dan een oplossing.

Henna als basis

De verf wordt onder andere gemaakt van de plant Lawsonia Inermis en is dus als basis natuurlijk, wel is de verf gemengd met synthetische ingrediënten.

Het verschil met een wenkbrauwverf is dat een verf alleen alleen de haren donkerder of lichter kleurt en Hennabrows ook de huid onder de haren meekleurt. Op die manier vult het alle plekjes waar geen haren zitten en creëer je dus strakke, volle wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden in model gebracht met epileren. Dus hierna hoeven de wenkbrauwen tijdelijk niet worden bijgetekend. Scheelt weer tijd!

Wat is het resultaat?

Het resultaat kan net zo natuurlijk of zichtbaar zijn als je zelf wilt. Hennabrows blijven op de haren tot 6 weken zitten en op de huid gemiddeld een week. Wel is het belangrijk om zo min mogelijk vette producten te gebruiken, zodat het zolang mogelijk op de huid blijft zitten. Zo blijft het resultaat langer zichtbaar op de huid. Vette producten hebben verder geen invloed op de kleur van de haartjes.

Iets voor jou? Maak gelijk online een afspraak!

Share