REVIEWS

Chantal Horsthuis

Dankjewel Esmée voor het hairdusten en knippen van mijn haar. Wat heb je een heerlijke werkruimte met fijne sfeer! Blij dat mijn haar weer helemaal glanst en gezond oogt!

Susanne Sijmons

Esmée is lief en professioneel. Ze denkt met je mee, geeft tips en luistert naar je wensen. Haar salon is fris en knus. Ik kom graag terug!

Andrea Verduijn

Esmée is een hele vriendelijke en gezellige kapster. Ze kan je veel vertellen over wat goed is voor je haar en mijn haar zag er zo veel beter uit na hairdusting! Echt heel blij mee en een aanrader voor iedereen!

Anita Kloek

Esmée knipt mijn haar zorgvuldig en met aandacht. Ik vind het ook fijn om bij Esmée in de salon geknipt te worden. Het is veel rustiger en persoonlijker dan in een grote salon.

Esmée Cuyon

Esmée is een leuke, lieve en professionele kapster. Meerdere malen mijn wenkbrauwen bij laten werken en met Henna geverfd, erg tevreden mee. Ook luistert ze goed naar jouw knipwensen. Ze heeft een duidelijke visie en sluit hier haar behandelingen en producten op aan. Echt een totaalpakket!

Tamara

Esmée heeft mijn haar behandeld met hairdusting en een treatment wat een groot verschil heeft gemaakt in de uitstraling van mijn haar. De volgende dag op werk kreeg ik veel complimenten, terwijl er qua lengte en model niets veranderd was. Zeker een aanrader!

Sandra Brommer

Al een paar keer mijn haar laten knippen bij HAIR Esmée. Ga steeds tevreden weg en kom dus ook weer terug. Ook heeft ze mijn wenkbrauwen met henna geverfd, aanrader! Esmée dringt zich niet op met dure producten, maar zal je vanuit haar passie wel graag advies geven als je daarvoor open staat.

Lisa Kollmann

Esmée heeft veel verstand van haar en knippen. Ik ben altijd erg blij met het resultaat als ze mijn haar weer heeft geknipt. Ik krijg dan ook vaak complimentjes over mijn haar als ik weer geweest ben. Ze geeft goed advies hoe je het best je haar kan verzorgen en heeft ook tips voor fijne producten. Dus ben je nog op zoek naar een goede kapster dan zou ik Esmée zeker aanraden.

Karin Kloek

Hele goede kapster die de tijd voor je neemt en goed luistert naar je wensen. Het is fijn dat ze producten gebruikt die natuurlijk zijn. Ik kom er graag terug.

Lees meer reviews van HAIR Esmée op google.

Ben je benieuwd naar voor & na foto’s, kijk dan eens op Instagram.

Ontvang de gratis online folder vol met echte tips om glanzend gezond haar te creëren! Laat hieronder je email-adres achter en ontvang ‘m direct
Holler Box