Site Logotype

De salon

Mijn doel is gezonde, mooie haren en hoofdhuid creëren waarbij we zo dicht mogelijk bij de natuur blijven.

Filosofie

Natuurlijke producten

Producten die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Sommige producten zijn 100% plantaardig of met ecogarantie. De haarkleuring is met planten en kruiden zonder synthetische toevoegingen.

Uitgebreid advies

Eerste behandeling is inclusief intake. We kijken naar je haar/hoofdhuid en eventueel naar de producten die je gebruikt. Je krijgt voldoende advies om thuis verder mee aan de slag te gaan.

Ontspanning & rust

De aroma van etherische oliën zorgen voor ontspanning evenals de rustige sfeer in de salon aan huis, door 1 op 1 contact .

IMG_0738-4

Over mij

Leuk dat je komt kijken! We gebruiken zoveel mogelijk pure plantaardige en natuurlijke ingrediënten om zo haar en hoofdhuid te verbeteren. Mijn focus ligt dan ook op haar en huid verbetering. Ik zie veel verkeerd productgebruik waardoor haar en hoofdhuid verslechterd en dat kan anders! Daarbij belasten we met betere ingrediënten zo min mogelijk ons lichaam en de natuur. De fijne salon aan huis staat in het teken van rust. Bio kruidenthee, etherische oliën en 1 op 1 contact, wat zorgt voor een fijne ontspannen sfeer. Ik hecht veel waarde aan advies waar je direct mee aan de slag kan en doorgegaan kan worden met de verbetering van haar en hoofdhuid. Er zijn meerdere treatments te boeken, waarbij sommige volledig plantaardig zijn. Net als de plantenkleuring zijn deze plantaardige treatments heel geschikt na chemo, tijdens zwangerschap, bij allergieën/eczeem of psoriasis. Misschien tot snel!

– Liefs Esmée

De producten

Hairborist werkt met een bio-concept die in het teken staat van haar/huid verbetering en ontspanning. In de producten met ecogarantie worden actieve ingrediënten gebruikt. Er wordt gebruik gemaakt van etherische oliën, plantaardig olie, leem en plantenpoeders. Alles kan aangepast worden op haar en hoofdhuid kwaliteit. De haarkleuring bestaat uit planten en kruiden en zijn bijzonder geschikt na chemo, tijdens zwangerschap, bij allergieën/eczeem of psoriasis.

Haarvriendelijk banner