OVER MIJ

over mij pagina HAIR Esmée

Ik doe wat ik het liefste doe! Ik werk als kapster en geef ook wimpers & wenkbrauwen behandelingen in mijn salon in Hoofddorp. Dit is een fijne salon aan huis, die in het teken staat van rust. Ik heb bewust gekozen om mijn eigen salon te starten, omdat ik een ander idee heb over kapper zijn. Snelheid, verkoop en met mooi haar de deur uit staat vaak voorop in een kapsalon. Maar er is dan niks veranderd aan de kwaliteit van het haar, want er zijn producten gebruikt waardoor het alleen maar lijkt alsof het haar mooi glanzend is. Ik wil niet dat het alleen zo lijkt, maar dat het ook echt zo is!

Mijn focus ligt vooral op haarverbetering. Gezond haar heeft glans en is sterk. Door bijvoorbeeld chemisch kleuren en producten te gebruiken met verkeerde ingrediënten, vermindert de kwaliteit van je haar. De natuurlijke/eco-gecertificeerde producten die ik gebruik, dragen bij aan het herstellen van het haar. 

Ben je benieuwd hoe je je haar zou kunnen verbeteren, kijk dan eens naar Hairdusting-knippen, een Treatment of de etherische oliebehandeling die ik standaard voor het knippen geef. De etherische oliën hebben ook effect op ons gemoedstoestand en zorgen voor ontspanning. Haarverbetering komt tenslotte ook van binnenuit. Daarnaast kunnen ze de haarkleur versterken en het verbeteren van verschillende hoofdhuid-problemen. Klik hier voor alle behandelingen.

Voor mij hebben natuurlijke producten een meerwaarde doordat ik zie welk verschil het maakt voor haar en hoofdhuid. De producten zijn bijvoorbeeld vrij van sulfaten, SLS, parabenen en siliconen en bevatten juist ingrediënten die zorgen dat de kwaliteit van het haar daadwerkelijk verbeterd en waarbij het niet alleen maar zo lijkt. Daarnaast gebruiken we tegenwoordig zoveel producten met synthetische toevoegingen dat ik denk dat dit schade toebrengt omdat het lichaam moeite heeft om dit allemaal te kunnen afbreken. Denk hierbij aan de toename van allergieën en hoofdhuid-problemen.

Haarkleuren doe ik puur plantaardig. Hiermee is het haar in allerlei kleuren te verven, zonder het haar te beschadigen. Er zit namelijk niks aan chemische/synthetische toevoeging in en voedt zelfs het haar tijdens het kleuren. De kleuring dekt ook grijze haren. De kleuring is geheel veilig tijdens de zwangerschap en te gebruiken bij gevoelige hoofdhuid of allergie(gevoeligheid).

Ik krijg altijd veel energie wanneer we resultaat zien en het haar echt opknapt. Ik geef graag uitleg over de producten en hoe je je haar mooi kan houden. Soms is alleen een oliebehandeling en knippen al een heel verschil. Als je twijfelt welke behandeling het beste is voor je, kan je altijd even contact met me opnemen of een gratis intake inplannen via het contactformulier. Wil je al gelijk een afspraak maken klik dan hier. Wanneer je graag voor&na foto’s wilt zien kan je me volgen op Instagram.

Misschien tot gauw!

handtekening

Ontvang de gratis online folder vol met echte tips om glanzend gezond haar te creëren! Laat hieronder je email-adres achter en ontvang ‘m direct
Holler Box