Herstellende glansbehandeling

Detoxklei | 100% natuurlijk | Etherische oliën | Anti-giftige stoffen | Glanzend haar | Haarherstel

afbeelding van herstellende glansbehandeling

Waarom deze behandeling

Het haar valt niet meer lekker en je moet er best veel aan doen voordat je haar mooi valt. De glans van je haar is weg en het oogt dof en droog. Je kleur glanst niet meer.

Helpt ook tegen een schilferige hoofdhuid, droge hoofdhuid, jeuk, gevoelige hoofdhuid en snel vet haar.

Wat we doen

We starten met een detox van het haar. Haar en hoofdhuid worden grondig gereinigd waardoor giftige stoffen, talg en alle product en siliconenopbouw worden verwijderd. Dit gebeurt door een grondige reiniging met een 100% natuurlijke klei en etherische olie.

De detox helpt ook tegen een verstoorde hoofdhuid waarbij klachten ontstaan zoals het snel vet worden, jeuk, schilfers en roos.

Note: In sommige gevallen is een detox niet nodig. Bij enkel gebruik van natuurlijke producten of wanneer een detox te heftig is voor het haar. Dan starten we gelijk met de glansbehandeling.

Daarna beginnen we de herstelbehandeling met een 100% natuurlijke poeder gemengd met etherische olie. Het haar wordt hiermee intens gevoed en zorgt voor een mooie glans van het haar. De poeder voedt het haar en legt tegelijkertijd een beschermd laagje om het haar. Dit laagje beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf, zoals schuring, chemisch haarkleuren, zon, hitte van föhn.

Het haar wordt gewassen met natuurlijke shampoo en conditioner. Het haar wordt gevoed met een verzorgingsproduct en vervolgens drooggeföhnd.

Resultaat

Het haar voelt voller, valt makkelijker, is sterker en heeft glans. Het haar is beschermt en de haarkleur is rijker. Dit zonder chemisch laagje maar een natuurlijke bescherming en echt haarherstel. De hoofdhuid voelt soepel, is geneutraliseerd en gevoed.

Herhaal de behandeling 3 keer achter elkaar met tussenpozen van 4-6 weken voor nog meer intensiteit.

Prijs

Herstellende glansbehandeling €75,-

Pakket van 3 keer €210,-

Meer informatie nodig? Geen probleem, neem dan even contact op.

Ontvang de gratis online folder vol met echte tips om glanzend gezond haar te creëren! Laat hieronder je email-adres achter en ontvang ‘m direct
Holler Box