Bewust haarkleuren

Plantaardig haarkleuren

100% plantaardig | Grijsdekkend | Natuurlijk | Ayurvedische poeders | Herstellend | Hairborist

De kleuring is 100% gemaakt van vermalen planten en volledig vrij van chemische/synthetische toevoegingen. Daarom is de kleuring ook geschikt tijdens zwangerschap, borstvoeding, na chemotherapie, bij allergie voor de chemische stoffen die voorkomen in haarverf en hoofdhuidproblemen zoals bijvoorbeeld psoriasis of eczeem.

De kleuringen zijn grijsdekkend en het haar is in alle kleuren te verven (behalve lichter maken), zonder dat dit schadelijk is voor haar, huid en het milieu. De kleuringen zijn extra verzorgend door de toevoeging van Ayurvedische verzorgende planten.

Voor een éérste keer plantenkleuring

Voor een 1e keer plantaardig haarkleuren wordt eerst een gratis intake ingepland. Zo kunnen we samen kijken of het gewenste resultaat bereikt kan worden en wordt er uitleg gegeven over het proces. Dit is namelijk anders dan bij chemisch haarkleuren. Wanneer je na de intake kiest voor de kleuring, plannen we een vervolg afspraak in.

Prijs

Uitgroei enkele kleuring €60.-

Uitgroei dubbele kleuring €75,-

Toevoeging punten kleuren vanaf €15,-

Detox voor een 1e keer kleuren €15,-

Meer informatie nodig? Geen probleem, neem dan even contact op.

Ontvang de gratis online folder vol met echte tips om glanzend gezond haar te creëren! Laat hieronder je email-adres achter en ontvang ‘m direct
Holler Box