Knip behandeling

Etherische oliën | Oliebehandeling | Haarverbetering | Natuurlijke producten | Ontspanning

knippen met natuurlijke producten

Wat we doen

Natuurlijke producten afstemmen

Na een korte intake over haar en hoofdhuid, worden alle producten aangepast op wat het haar en de hoofdhuid nodig hebben. Er worden uitsluitend natuurlijke producten gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een shampoo met natuurlijke wasnoten, die zorgen dat haar en hoofdhuid gehydrateerd blijven.

Verzorgen & herstellen

Standaard wordt er vooraf een oliebehandeling met etherische oliën gegeven inclusief hoofdhuid-massage op droog haar. Deze oliebehandeling met werkzame stoffen helpt bij het herstellen van de haarvezel bij bijvoorbeeld beschadigd haar en voorkomt gespleten haarpunten.

De verschillende etherische oliën hebben allemaal een eigen werking. Zo kan het haar gehydrateerd worden, kan de haarkleur versterkt worden of herstel geven bij hoofdhuid-problemen. Daarnaast hebben ze invloed op onze emoties en brengen ze ontspanning.

Knippen & stylen

Na de oliebehandeling worden de haren gewassen en geknipt. Na het knippen worden je haren drooggeföhnd en verzorgd met een product. Er kan ook gekozen worden voor hairdusting-knippen. Hiermee worden alle gespleten en droge haarpunten uit al het haar geknipt en wordt er niks van de lengte afgeknipt.

Wil je graag je haar verbeteren en vind je het fijn om alles in 1 pakket te hebben, kijk dan eens naar het haarverbeterend pakket.

Prijs

Knippen inclusief productgebruik en oliebehandeling met etherische oliën €30,-

Meer informatie nodig? Geen probleem, neem dan even contact op.

Ontvang de gratis online folder vol met echte tips om glanzend gezond haar te creëren! Laat hieronder je email-adres achter en ontvang ‘m direct
Holler Box