Hairdusting

hairdusting

Gespleten haarpunten | Lang haar | Voorkomen van dunne punten | Glanzend haar | Glad haar

Wat is het?

Met hairdusting worden alle gespleten en droge haarpunten geknipt die in het haar zijn ontstaan. Er wordt niks van de lengte van het haar geknipt en het blijft dus even lang. Doordat alle droge en gespleten punten uit de rest van het haar worden geknipt, gaat het haar weer glanzen en oogt het minder droog. Je voorkomt ook met een hairdusting-knipbeurt dat de gespleten punten aan de uiteinde van het haar verder splijten naar boven. En zo worden de dunne punten (die snel ontstaan in lang haar) voorkomen, waarbij dan de punten niet meer vol en dik zijn.

Wat doet het?

Na hairdusting heeft het haar weer meer glans en voelt het glad aan en de haarpunten blijven langer dik en vol. Resultaat foto’s zijn te zien op Instagram.

Hoe werkt het?

Hairdusting kan gecombineerd worden met een normale knipbeurt, wanneer je ook je haar in model wil laten knippen bijvoorbeeld. Je kan ook om en om te laten knippen, of je laat je adviseren wanneer het weer nodig is om de punten te laten knippen. Hairdusting wordt met droog haar geknipt. Laagje voor laagje worden alle gespleten punten eruit geknipt die in de lengte zijn ontstaan. Je kunt meer lezen over hairdusting in mijn blog, die lees je hier.

Prijs

Hairdusting €30,- / Hairdusting in combi met knippen €55,-

Meer informatie nodig? Geen probleem, neem dan even contact op.

Ontvang de gratis online folder vol met echte tips om glanzend gezond haar te creëren! Laat hieronder je email-adres achter en ontvang ‘m direct
Holler Box