Haarverbeterend pakket

haarverbeterend pakket afbeelding

Wat we doen

Met dit totaalpakket geven we het haar een absolute opknapper. We starten met een korte intake om de conditie van haar en hoofdhuid te bepalen en sluiten alle natuurlijke producten hierop aan. Na de reeks aan behandelingen is een goede basis gelegd om het haar gezond te maken. Het haar is gevoed en ontdaan van alle gespleten haarpunten, zodat het haar weer glanst en zacht aanvoelt.

De oliebehandeling met werkzame stoffen helpt bij het herstellen van de haarvezel

We beginnen bij de basis met een herstellende oliebehandeling waar etherische oliën aan worden toegevoegd. Deze zijn afgestemd op het type haar en hoofdhuid en werken in tijdens een hoofdhuid-massage. De verschillende etherische oliën hebben allemaal een eigen werking. Zo kan het haar gehydrateerd worden, kan de haarkleur versterkt worden of herstel geven bij hoofdhuid-problemen. Daarnaast hebben ze invloed op onze emoties en brengen ze ontspanning.

Met hairdusting ontdoen we elke haar van gespleten en droge punten

Laagje voor laagje worden alle gespleten en droge punten uit het haar geknipt, zodat het haar weer gaat glanzen en glad aanvoelt. Er wordt niks van de lengte van het haar geknipt, dus het haar blijft met deze behandeling even lang. Meer lezen over hairdusting, klik dan hier.

Met een Treatment voeden we intens het haar of focussen we op het ontdoen van het snel vet worden van de hoofdhuid

Met het treatment voeden en hydrateren we de haren en geven we het haar een beschermingslaag. Doordat er geen siliconen inzitten en wel alleen maar goede natuurlijke ingrediënten, helpt het echt het haar herstellen in plaats van dat het alleen zo lijkt. Ook is er een optie tot een detox voor de hoofdhuid. Dit masker wordt rechtstreeks op de hoofdhuid aangebracht en absorbeert al het talg. Meer lezen over de treatments, klik dan hier.

Optie

Er kan tijdens de intake een keuze gemaakt worden uit één van de twee treatments. Wil je graag beide omdat je bijvoorbeeld snel last hebt van een vette hoofdhuid maar wel droge haren hebt, is dit €15,- extra.

Knippen & verzorgen

We sluiten de behandeling af door het haar in het gewenste model te knippen, waarna de haren worden drooggeföhnd en verzorgd met natuurlijke verzorgingsproducten.

Prijs

Haarverbeterend pakket €70,-

Meer informatie nodig? Geen probleem, neem dan even contact op.

Ontvang de gratis online folder vol met echte tips om glanzend gezond haar te creëren! Laat hieronder je email-adres achter en ontvang ‘m direct
Holler Box