Site Logotype

Behandelingen

Bio kruidenthee, wellness beleving, uitgebreid advies, haarverbetering, natuurlijke producten, brow & lash.

 

Knipbehandelingen

Inclusief intake haar/hoofdhuidkwaliteit, advies productgebruik leave-in verzorging & drogen.

*Heren en kinderen kunnen niet worden geknipt.

Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën

Oliebehandeling om haar en hoofdhuid te herstellen met etherische oliën specifiek aangepast op kwaliteit (bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opnamen te bevorderen. 

(60 min) 43,50

Hairdusting

Speciale kniptechniek om alle gespleten haarpunten te verwijderen uit heel het haar. Laagje voor laagje wordt geknipt op droog haar. Het haar blijft even lang, want er wordt niks van de lengte geknipt. Bij dunne punten wordt de combi behandeling met knippen aangeraden, zodat de lengtes ook worden geknipt.

(45 min) 43,50

Knipbehandeling incl oliebehandeling & hairdusting

Combi van de twee bovenstaande behandelingen.

(105 min) 82,-

Knipbehandeling + detox vet haar 100% natuurlijk

Hoofdhuid wordt behandeld met een 100% natuurlijk kleimasker met etherische oliën. Geeft een reset aan de hoofdhuid door het overtollige vet en vuil te absorberen om snel vet wordend haar tegen te gaan. 

(75 min) 67,50

Haarverbeterend pakket

Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën specifiek aangepast op haar/hoofdhuid kwaliteit(bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opname te bevorderen. Hairdusting en voedend haarmasker met shea butter voor beschadigd en droog haar. 

(120 min) 95,-

Knipbehandeling incl oliebehandeling + Amla kruidenmasker (droog, pluizig haar)

Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën specifiek aangepast op haar/hoofdhuid kwaliteit(bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opname te bevorderen. Kruidenmasker bevat hooggehalte aan vitamine C, is hydraterend en geeft glans aan het haar. Goed om droog en pluizig haar mee te herstellen. 

(90 min) 92,50

Knipbehandeling incl oliebehandeling + Moringa kruidenmasker (poreus, futloos haar)

Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën specifiek aangepast op haar/hoofdhuid kwaliteit(bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opname te bevorderen. Kruidenmasker bevat omega 3 en 9, vitamine A, B en C, werkt keratine bevorderend en voedend. Goed om poreus, futloos, slap en dof haar mee te herstellen. Maakt haar voller, sterker en geeft glans. 

(90 min) 92,50

Knipbehandeling + glansherstellende behandeling (kwetsbaar, snel gespleten, dof haar)

Herstellende 100% natuurlijke Cassia haarbehandeling voor haar dat glans mist. Voedend, hydraterend, geeft een beschermende laag om het haar die voor langere tijd blijft zitten en geeft haar weer glans. Beschermt ook tegen invloeden van buitenaf zoals zon en schuring. Helpt ook tegen hoofdhuidproblemen. 

(120 min) 105,-

Behandelingen

Detox snel vet haar 100% natuurlijk

Hoofdhuid wordt behandeld met 100% natuurlijk kleimasker gemengd met etherische oliën. Geeft een reset aan de hoofdhuid door het overtollige vet en vuil te absorberen om snel vet wordend haar tegen te gaan. 

(30 min) 30,-

Eczeem of psoriasis hoofdhuid pakking 100% natuurlijk

Hoofdhuid wordt behandeld met een pakking van leem, plantenolie, kruiden en etherische oliën. Maakt de hoofdhuid rustig, werkt jeukstillend en remt schilfervorming. Inclusief olie sample om thuis de hoofdhuid verder mee te behandelen, advies over natuurlijke producten en wasroutine tegen hoofdhuidprobleem.

(60 min) 65,-

Nieuw! Warme oliebehandeling met haarmasker + gezonde smoothie

Haarherstellende oliën gemengd met etherische olie die verwarmd worden voor een betere opname en diepere werking in het haar. Voedend haarmasker voor nog meer herstel. Hoofdhuidmassage om gezonde haargroei te stimuleren. Gezonde smoothie of shot inbegrepen. 

(45 min) 45,-

Plantenkleuring

Plantenkleuring uitgroei enkel

100% plantaardige haarkleuring met etherische oliën en extra verzorging zonder enige chemische toevoeging. Grijsdekkend en in alle kleuren, behalve oplichten (zoals highlights). Verzorgende planten voeden haar/huid en geven een beschermende laag. De kleuring is afhankelijk van de natuurlijke haarkleur, grijspercentage en voor ieder persoon op maat gemaakt. Voor eerste keer kleuren is een detox behandeling nodig. Geschikt bij zwangerschap/ allergieën/eczeem/psoriasis/jeuk en schilfers. Let op: Boek voor een eerste kleuring altijd een intake gesprek. Tijdens de intake maken we een vervolgafspraak voor de kleuring.

67,-

Plantenkleuring uitgroei dubbel

82,-

Toevoeging punten kleuren

Vanaf 20,-

Detox voor eerste keer kleuren

Kleimasker om haar te ontdoen van siliconen/synthetische producten. Nodig voor het starten van eerste keer plantenkleuring.

(30 min) 30,-

service image

Brow & Lash

Hennabrows

Wenkbrauwen en huid eronder worden geverfd, waardoor volle en strakke wenkbrauwen mogelijk zijn. De wenkbrauwen worden in gewenste vorm geëpileerd. Hierna is het voorlopig niet nodig de wenkbrauwen bij te tekenen. Voor nog beter resultaat, is het aan te raden de wenkbrauwen een dag van te voren te scrubben. Blijft tot 6 weken op de wenkbrauwen en c.a. 5 dagen op de huid. Niet geschikt bij ppd allergie.

(45 min) 32,-

Lash Volume Lift + verven + keratine

Met een siliconenpad worden de wimpers gelift wat zorgt voor een mooie oogopslag met gekrulde wimpers. De wimpers worden geverfd en nabehandeld met keratine en vitamine E. Hierna is voorlopig geen wimperkruller of mascara meer nodig. Mascara kan wel gewoon gebruikt worden voor nog intenser effect. Blijf 6 tot 9 weken zitten.

(60 min) 49,50

Wimpers verven natuurlijk

Wimpers worden gekleurd met natuurlijke verf op basis plantenextracten zonder peroxide.

(30 min) 25,-

Wenkbrauwen verven + epileren

Verven van de wenkbrauwen inclusief epileren in gewenste vorm. Ook geschikt bij ppd allergie.

(30 min) 28,50

Wenkbrauwen epileren

(20 min) 15,-

Contact

T: 06 58727071
info@hairesmee.nl

Openingstijden

Di: 9:00 — 17:00 
Do & Vr: 9:00 — 14:00
Za: 9:00 — 17:00

Locatie

Lunenburgdreef 10,
2135 DN Hoofddorp