Site Logotype

Behandelingen

Bio kruidenthee, wellness beleving, uitgebreid advies, haarverbetering, natuurlijke producten, brow & lash.

Haar

Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën

Intake haar/hoofdhuid kwaliteit en advies productgebruik. Oliebehandeling om haar en hoofdhuid te herstellen met etherische oliën specifiek aangepast op kwaliteit (bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opnamen te bevorderen. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met leave-in product.

(60 min) 42,50

Hairdusting

Speciale kniptechniek om alle gespleten haarpunten te verwijderen uit heel het haar. Laagje voor laagje wordt geknipt op droog haar. Het haar blijft even lang, want er wordt niks van de lengte geknipt. Bij dunne punten wordt de combi behandeling met knippen aangeraden, zodat de lengtes ook worden geknipt.

(45 min) 42,50

Knipbehandeling incl oliebehandeling & hairdusting

Combi van de twee bovenstaande behandelingen.

(105 min) 80,-

Knipbehandeling + detox vet haar 100% natuurlijk

Intake haar/hoofdhuidkwaliteit en advies productgebruik. Hoofdhuid wordt behandeld met een 100% natuurlijk kleimasker met etherische oliën. Geeft een reset aan de hoofdhuid door het overtollige vet en vuil te absorberen om snel vet wordend haar tegen te gaan. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met een leave-in product.

(75 min) 67,50

Haarverbeterend pakket

Intake haar/hoofdhuidkwaliteit en advies productgebruik. Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën specifiek aangepast op haar/hoofdhuid kwaliteit(bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opname te bevorderen. Hairdusting en voedend haarmasker met shea butter voor beschadigd en droog haar. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met een leave-in product.

(120 min) 95,-

Knipbehandeling incl oliebehandeling + Amla kruidenmasker (droog, pluizig haar)

Intake haar/hoofdhuidkwaliteit en advies productgebruik. Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën specifiek aangepast op haar/hoofdhuid kwaliteit(bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opname te bevorderen. Kruidenmasker bevat hooggehalte aan vitamine C, is hydraterend en geeft glans aan het haar. Goed om droog en pluizig haar mee te herstellen. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met een leave-in product.

(90 min) 92,50

Knipbehandeling incl oliebehandeling + Moringa kruidenmasker (poreus, futloos haar)

Intake haar/hoofdhuidkwaliteit en advies productgebruik. Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën specifiek aangepast op haar/hoofdhuid kwaliteit(bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opname te bevorderen. Kruidenmasker bevat omega 3 en 9, vitamine A, B en C, werkt keratine bevorderend en voedend. Goed om poreus, futloos, slap en dof haar mee te herstellen. Maakt haar voller, sterker en geeft glans. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met een leave-in product.

(90 min) 92,50

Treatments

Herstellende glansbehandeling 100% natuurlijk (kwetsbaar, snel gespleten haarpunten, dof haar)

Herstellende haarbehandeling voor droog, dof, pluizend haar dat glans mist. Voedend, hydraterend, geeft een beschermende laag om het haar die voor langere tijd blijft zitten en geeft haar weer glans. Beschermt ook tegen invloeden van buitenaf zoals zon en schuring. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met leave-in product. 

(90 min) 75,-

Kleurmasker op basis van blauwe bes

Sterk gepigmenteerd en verzorgend masker om gele of oranje gloed uit blond of grijs haar te verminderen. Maakt blond haar matter door paarse of groene pigmenten en gelig grijs haar weer grijs.(niet los te boeken)

(15 min) 15,-

Detox snel vet haar 100% natuurlijk

Hoofdhuid wordt behandeld met 100% natuurlijk kleimasker gemengd met etherische oliën. Geeft een reset aan de hoofdhuid door het overtollige vet en vuil te absorberen om snel vet wordend haar tegen te gaan.

(30 min) 25,-

Eczeem of psoriasis hoofdhuid pakking 100% natuurlijk

Hoofdhuid wordt behandeld met een pakking van leem, plantenolie, kruiden en etherische oliën. Maakt de hoofdhuid rustig, werkt jeukstillend en remt schilfervorming. Inclusief olie sample om thuis de hoofdhuid verder mee te behandelen, advies over natuurlijke producten en wasroutine tegen hoofdhuidprobleem.

(60 min) 65,-

Plantenkleuring

Plantenkleuring uitgroei enkel

100% plantaardige haarkleuring met etherische oliën en extra verzorging zonder enige chemische toevoeging. Grijsdekkend en in alle kleuren, behalve oplichten (zoals highlights). Verzorgende planten voeden haar/huid en geven een beschermende laag.  De kleuring is afhankelijk van de natuurlijke haarkleur, grijspercentage en voor ieder persoon op maat gemaakt. Voor eerste keer kleuren is een detox behandeling nodig. Geschikt voor zwangeren/allergieën/eczeem/psoriasis/jeuk en schilfers. Let op: Boek voor een eerste kleuring altijd een intake gesprek. Na de intake maken we een vervolgafspraak voor de kleuring.

65,-

Plantenkleuring uitgroei dubbel

80,-

Toevoeging punten kleuren

Vanaf 20,-

Detox voor eerste keer kleuren

Kleimasker om haar te ontdoen van siliconen/synthetische producten. Nodig voor het starten van eerste keer plantenkleuring.

(30 min) 25,-

service image

Brow & Lash

Hennabrows

Wenkbrauwen en huid eronder worden geverfd, waardoor volle en strakke wenkbrauwen mogelijk zijn. De wenkbrauwen worden in gewenste vorm geëpileerd. Hierna is het voorlopig niet nodig de wenkbrauwen bij te tekenen. Voor nog beter resultaat, is het aan te raden de wenkbrauwen een dag van te voren te scrubben. Blijft tot 6 weken op de wenkbrauwen en c.a. 5 dagen op de huid. Niet geschikt bij ppd allergie.

(45 min) 30,-

Lash Volume Lift + verven + keratine

Met een siliconenpad worden de wimpers gelift wat zorgt voor een mooie oogopslag met gekrulde wimpers. De wimpers worden geverfd en nabehandeld met keratine en vitamine E. Hierna is voorlopig geen wimperkruller of mascara meer nodig. Mascara kan wel gewoon gebruikt worden voor nog intenser effect. Blijf 6 tot 9 weken zitten.

(60 min) 49,50

Wimpers verven natuurlijk

Wimpers worden gekleurd met natuurlijke verf op basis plantenextracten zonder peroxide.

(30 min) 25,-

Wenkbrauwen verven + epileren

Verven van de wenkbrauwen inclusief epileren in gewenste vorm.

(30 min) 28,50

Wenkbrauwen epileren

(20 min) 15,-

Gezonde smoothie tijdens je behandeling?

Bestellen doe je door de gewenste smoothie in te vullen bij ‘opmerkingen' tijdens het boeken van je behandeling. Smoothies kunnen alleen van te voren besteld worden.

100% Groentesap groen 3,98

broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, munt, spirulina

Groene energie 3,98

broccoli, venkel, spinazie, komkommer, citroen, appel, peer, munt, spirulina

Rode smoothie 3,98

aardbei, watermeloen, rode biet, wortel en ananas.

100% Groentesap geel 3,98

gele wortel, venkel, witte kool, gele biet, komkommer, citroen, gemberwortel, kurkuma

Citroenshot 2,25

drink puur of meng in water/thee

service image
Contact

T: 06 58727071
info@hairesmee.nl

Openingstijden

Di: 9:00 — 17:00 
Do: 9:00 — 14:00
Vrij & Za: 9:00 — 17:00

Locatie

Lunenburgdreef 10,
2135 DN Hoofddrop