Site Logotype

Behandelingen

Bio kruidenthee, ontspannen sfeer, uitgebreid advies, haarverbetering, natuurlijke producten, brow & lash.

Haar

Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën

Intake bij eerste keer over haar/hoofdhuid kwaliteit en advies productgebruik. Oliebehandeling om haar en hoofdhuid te herstellen met etherische oliën specifiek aangepast op kwaliteit (bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opnamen te bevorderen. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met leave-in product.

(75 min) €42,50

Hairdusting

Speciale kniptechniek om alle gespleten haarpunten te verwijderen uit heel het haar. Laagje voor laagje wordt geknipt op droog haar. Het haar blijft even lang, want er wordt niks van de lengte geknipt. Bij dunne punten wordt de combi behandeling met knippen aangeraden, zodat de lengtes ook worden geknipt.

(60 min) €42,50

Knipbehandeling incl oliebehandeling & hairdusting

Combi van de twee bovenstaande behandelingen.

(120 min) €80,-

Knipbehandeling incl vette hoofdhuid detox 100% natuurlijk

Intake bij eerste keer over haar/hoofdhuidkwaliteit en advies productgebruik. Hoofdhuid wordt behandeld met een 100% natuurlijk kleimasker gemengd met etherische oliën. Geeft een reset aan de hoofdhuid door het overtollige vet en vuil te absorberen. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met een leave-in product.

(75 min) €67,50

Haarverbeterend pakket

Intake bij eerste keer over haar/hoofdhuidkwaliteit en advies over productgebruik. Knipbehandeling incl oliebehandeling met etherische oliën specifiek aangepast op haar/hoofdhuid kwaliteit(bijv. bij droog, beschadigd haar of jeuk, schilfers en haarverlies). Hoofdhuidmassage om doorbloeding te stimuleren en betere opname te bevorderen. Hairdusting en voedend haarmasker met shea butter voor beschadigd en droog haar. Haar wordt droog geföhnd en verzorgd met een leave-in product.

(135) €95,-

Haar Treatments

Herstellende glansbehandeling 100% plantaardig

Haarbehandeling met planten en kruiden gemengd met etherische oliën die hydrateren en voeden. Fijn voor droog en dof haar. Brengt een beschermende laag om het haar die voor langere tijd blijft zitten. Dit geeft glans en beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals zon en schuring. De behandeling wordt afgesloten met een plantenolie als leave-in. (Ook geschikt bij hoofdhuidproblemen zoals eczeem/psoriasis).

(90 min) €75,-

Hydraterend haarmasker met shea butter

Fijn bij elk haartype dat droog aanvoelt en hydratatie nodig heeft. Bijvoorbeeld bij krullend, droog en/of beschadigd haar. (niet los te boeken)

(15 min) €15,-

Kleurmasker op basis van blauwe bes

Sterk gepigmenteerd en verzorgend masker om gele of oranje gloed uit blond of grijs haar te verminderen. Maakt blond haar matter door paarse of groene pigmenten en gelig grijs haar weer grijs.(niet los te boeken)

(20 min) €15,-

Vette hoofdhuid detox 100% natuurlijk

Hoofdhuid wordt behandeld met een 100% natuurlijk kleimasker gemengd met etherische oliën. Geeft een reset aan de hoofdhuid door het overtollige vet en vuil te absorberen.

(30 min) €25,-

Eczeem of psoriasis hoofdhuid pakking 100% natuurlijk

Hoofdhuid wordt behandeld met een pakking van leem, plantenolie, kruiden en etherische oliën. Geheel natuurlijke pakking afgestemd op het hoofdhuidprobleem. Inclusief olie sample om thuis de hoofdhuid verder mee te behandelen en advies.

(60 min) €65,-

Plantenkleuring

Plantenkleuring uitgroei enkel

100% plantaardige haarkleuring met etherische oliën en extra verzorging zonder enige chemische toevoeging. Grijsdekkend en in alle kleuren, behalve oplichten (zoals highlights). Verzorgende planten voeden haar/huid en geven een beschermende laag.  De kleuring is afhankelijk van de natuurlijke haarkleur, grijspercentage en voor ieder persoon op maat gemaakt. Voor eerste keer kleuren is een detox behandeling nodig. Geschikt voor zwangeren/allergieën/eczeem/psoriasis/jeuk en schilfers. Let op: Boek voor een eerste kleuring altijd een intake gesprek. Na de intake maken we een vervolgafspraak voor de kleuring.

€65,-

Plantenkleuring uitgroei dubbel

€80,-

Toevoeging punten kleuren

Vanaf €20,-

Detox voor eerste keer kleuren

Kleimasker om haar te ontdoen van siliconen/synthetische producten. Nodig voor het starten van eerste keer plantenkleuring.

(30 min) €25,-

service image

Brow & Lash

Hennabrows

Wenkbrauwen en huid eronder worden geverfd, waardoor volle en strakke wenkbrauwen mogelijk zijn. De wenkbrauwen worden in gewenste vorm geëpileerd. Hierna is het voorlopig niet nodig de wenkbrauwen bij te tekenen. Voor nog beter resultaat, is het aan te raden de wenkbrauwen een dag van te voren te scrubben. Blijft tot 6 weken op de wenkbrauwen en c.a. 5 dagen op de huid. Niet geschikt bij vette huid of allergieën (ppd).

(45 min) €30,-

Lash Volume Lift + verven + keratine

Met een siliconenpad worden de wimpers gelift wat zorgt voor een mooie oogopslag met gekrulde wimpers. De wimpers worden geverfd en nabehandeld met keratine en vitamine E. Hierna is voorlopig geen wimperkruller of mascara meer nodig. Mascara kan wel gewoon gebruikt worden voor nog intenser effect. Blijf 6 tot 9 weken zitten.

(60 min) €49,50

Wimpers verven natuurlijk

Wimpers worden gekleurd met natuurlijke verf op basis plantenextracten zonder peroxide.

(30 min) €25,-

Wenkbrauwen verven + epileren

Verven van de wenkbrauwen inclusief epileren in gewenste vorm.

(30 min) €28,50

Wenkbrauwen epileren

(20 min) €15,-

Contact

T: 06 58727071
info@hairesmee.nl

Openingstijden

Do: 9:00 — 20:30 
Vr:  9:00 — 17:00
Za:  9:00 — 17:00

Locatie

Lunenburgdreef 10,
2135 DN Hoofddrop