Site Logotype

Voorwaarden & info

Laatste update: 1 dec 2020

Lees de algemene voorwaarden en info door voor het maken van een afspraak. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden.

Annuleringsbeleid

Annuleren kan tot 24 uur van te voren door een e-mail te sturen naar info@hairesmee.nl of door te bellen naar 06-58727071. 

Bij te laat annuleren of niet komen opdagen, wordt de behandelingen rekening gebracht. 

Bij meer dan 15 minuten te laat voor de afspraak, wordt de afspraak verzet en in rekening gebracht.

Betalingen

Betalen met pin. Liever contant? Betaal gepast, contact geld kan niet gewisseld worden. 

Producten gekocht in de salon worden niet geruild of retour genomen. 

Hairborist producten kunnen in de salon hervult worden, mits er voldoende voorraad is. De fles dient schoon en ongeschonden ingeleverd te worden. 

Wanneer geen intake is gepland voor een plantenkleuring, ga ik ervan uit dat je weet wat het inhoudt en akkoord gaat met het eindresultaat. Wordt er tijdens de afspraak toch afgezien van de kleuring, breng ik €30,- in rekening.

Salon

De salon is gevestigd aan huis op de 2e verdieping en alleen bereikbaar met de trap.

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Liever wel? Geeft dit dan aan bij binnenkomst en we gebruiken beide een mondkapje.

Bij binnenkomst graag de desinfecterende handgel gebruiken om je handen te desinfecteren.

Er is meer ruimte tussen de afspraken gepland, zodat er zo min mogelijk tot geen contact zal zijn met andere klanten. Indien klanten elkaar zien, wordt er 1,5 meter afstand gehouden van elkaar. In de extra tijd wordt alles ontsmet.

Bij het niet lekker voelen, verhoging, hoesten, keelpijn, verkoudheidsklachten e.d. annuleer je de afspraak. Ook als iemand bij jou thuis benauwdheidsklachten of koorts heeft. Ben je met iemand in aanraking geweest die positief is getest op corona? Dan annuleer je de afspraak.

Je komt alleen.

Wees niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd, zodat er zo min mogelijk (tot geen)contact zal zijn met andere klanten.

 

Keep up to date with our advices

Subscribe now and thank us later